Végi Vegyi Illatszer-Vegyiáru Nagyker

Bemutatkozás

Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek társaságunkat és tevékenységünket.

Cégünk 1998-ban alakult meg Motor-Scooter Bt. néven. Társaságunk 2000 óta foglalkozik háztartási vegyi áru és kozmetikai termékek kis és nagykereskedelmével. 2008-tól új néven, de régi formában, a mára már ismertté vált Végi Vegyi Kft néven tevékenykedünk.

Az évek során egy dinamikusan fejlődő céggé nőttük ki magunkat, korszerű informatikai és logisztikai háttérrel közel 500 partner rendeléseit teljesítjük hétről hétre. A piaci elvárásoknak megfelelve mára már 1800 m2-es csarnokunkban több mint 4000 termékkel állunk partnereink rendelkezésére. Munkatársaink rátermettségét és a 10 éves szakmai tapasztalatunkat párosítva cégünk fejlődőképes maradt, még a gazdasági recesszió ellenére is.
A folyamatos piackutatások és partnereink visszajelzése alapján napról-napra optimalizáljuk és bővítjük termékkínálatunkat. Ennek köszönhetően a legújabb, és még bevezetésre váró termékek és termékcsoportok is megjelentek polcainkon!
Üzletkötőink rendszeres időközönként felkeresik az üzleteket, felveszik a rendeléseket, tájékoztatást adnak, és segítséget nyújtanak.
Két látogatás között telefonon, faxon és e-mailben fogadjuk a megrendeléseket.
A megrendelt termékeket kollégáink Bács-Kiskun, Csongrád, Tolna és Pest megyében megrendelőink telephelyére kiszállítják, természetesen díjtalanul, és a határidőket minden esetben betartva.

Nem titkolt célunk, hogy szakmai tapasztalatunkkal, árainkkal, és széles árukészletünkkel ismételten hozzásegítsük partnereinket egy meghatározó pozíció eléréséhez napjaink kereskedelmi versenyében.

Remélem Önt is hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel : Végi Zoltán
ügyvezető igazgató